One Piece: Red

Σε συνέχεια των εορτασμών για τη συμπλήρωση χιλίων επεισοδίων «One Piece», ο εκδοτικός οίκος Shueisha και η εταιρεία παραγωγής Toei Animation ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της ολοκαίνουργιας ταινίας που θα διαδραματίζεται στο φανταστικό πειρατικό σύμπαν του Eiichiro Oda. Το όνομα αυτής; One Piece: Red!

Το teaser trailer της νέας ταινίας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2022.

Σε παλαιότερη δήλωσή του, ο δημιουργός του «One Piece» είχε δηλώσει πως μέσα στο 2021 θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις γύρω από τον χαρακτήρα του κοκκινομάλλη πειρατή που ενέπνευσε τον Luffy να ξεκινήσει την περιπέτειά του: του Shanks! Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος του 2020, στα πλαίσια του ετήσιου φεστιβάλ Jump Festa (που πραγματοποιήθηκε online λόγω κορωνοϊού), δήλωσε μεταξύ άλλων πως «μάλλον (το 2021) ο κοκκινομάλλης θα κάνει την κίνησή του, καθώς η ιστορία μπαίνει στην τελική πίστα».

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Shanks στην κεντρική ιστορία, ήταν όταν ζήτησε ακρόαση από τους Πέντε Πρεσβύτερους (Five Elders), τη Γερουσία, θα λέγαμε, της Κυβέρνησης, προκειμένου να τους μιλήσει για κάποιον πειρατή – δίχως να μας αποκαλύπτεται ποιον.

Με τη χρονιά να οδεύει προς το τέλος της, δε μένουν περισσότερες από 5 εβδομάδες να περιμένουμε νέο κεφάλαιο από το manga του «One Piece», κάτι που σημαίνει πως μάλλον δε θα μάθουμε περισσότερα για τον Shanks στην κεντρική ιστορία. Βγήκε εκτός χρόνου ο Oda -κάτι που, μεταξύ μας, του συμβαίνει συχνά- ή το αινιγματικό του μήνυμα αναφερόταν στην ταινία, η οποία φαίνεται να έχει άμεση σχέση με έναν από τους πιο μυστήριους χαρακτήρες του οικείου σύμπαντος;

Το μήνυμα του Oda.

Παρά την εμφάνισή του στο τέλος του teaser, καθώς και τον τίτλο «Red», δεν είναι ακόμα γνωστό τι ρόλο θα έχει ο Shanks στην καινούργια ταινία του One Piece. Στο σχετικό του μήνυμα με αφορμή την ανακοίνωση της, ο Eiichiro Oda δήλωσε: «Έχω βαρεθεί να ζωγραφίζω θρυλικούς γέρους στις ταινίες μου! Θέλω να σχεδιάζω έναν καινούργιο γυναικείο ήρωα! Αυτός είναι ο χαρακτήρας που θέλω να κάνω τώρα! Κι έτσι ξεκίνησε… Δεν ακούγεται σαν το αντίθετο του One Piece; Επίσης, ξέρατε ότι ο Goro Taniguchi, σκηνοθέτης αυτής της ταινίας, ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που σχεδίασε τον Luffy στα κινούμενα σχέδια; Λοιπόν. Έχουμε πολλές ακόμα ειδήσεις που θα σας σοκάρουν… Αυτή η νέα ταινία, «Red»! Ελπίζω να ανυπομονείτε για αυτή και να προσπαθείτε να φανταστείτε πώς θα είναι!»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας έχει αναλάβει ο Goro Taniguchi και το σενάριο ο Tsutomu Kuroiwa, ενώ την γενική εποπτεία θα έχει για ακόμα μία φορά ο ίδιος ο Oda.

Σχολιάστε